Gözünden rahatsız kardeşler tedavi oldu

Gözünden rahatsız kardeşler tedavi oldu -Muradiye Kaymakam Tanrıkulu, Babacan köyünde yaşayan ve gözlerinden rahatsız olan 2 kardeşi tedavi ettirdi


VAN (A.A) - Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Babacan köyünde yaşayan ve gözlerinden rahatsız olan 2 kardeşi tedavi ettirdi.
     Tanrıkulu, ilçeye 13 kilometre mesafede bulunan Babacan Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret ettiğinde, İbrahim ve Erhan Nazlıgül adlı kardeşlerin gözlerinden rahatsız olduğunu fark etti.
     Tanrıkulunun girişimleri sonucu, gözlerinde şaşılık ve katarakt hastalığı bulunan Nazlıgül kardeşler, İstanbuldaki Dünya Göz Hastanesinde tedavi oldu.
     Tedavi olduktan sonra ilçeye dönen Nazlıgül kardeşler, Kaymakam Tanrıkulunu makamında ziyaret etti.
     Okulu ziyaret ettiğinde öğrencilere soru sorduğunu ve cevap vermek isteyen öğrencinin davranışından rahatsızlık duyduğunu belirten Tanrıkulu, şöyle konuştu:
     Öğrencinin tahtada yazı yazdığı sırada göremediğini fark ettim. Öğrenci İbrahim Nazlıgül, aileden gelen bir göz rahatsızlıklarının bulunduğunu söyledi. İlkokulda okuyan kardeşinde de aynı şekilde rahatsız olduğunu iletti. Bunun üzerine çocuğun ailesiyle görüştüm. Ardından İstanbuldaki Dünya Göz Hastanesi yetkililerini aradım. 2 çocuğu ve babalarını İstanbula gönderdim. Ancak geç kalınmış. Zamanında haberimiz olsaydı çocuklar için daha iyi olacaktı. Bu durumda olan aileler gecikmeden bize gelsin. Elimizden gelen çabayı gösteririz. Ailelerin zamanında hareket etmesini istiyoruz. Bu çocuklarımızın da tedavileri için ne gerekiyorsa hazırız. Yeter ki tedavi şansları olsun. Ailelerin çocuklarının rahatsızlıkları konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz.
     Nazlıgül kardeşler ise, maddi durumlarının iyi olmadığını belirterek, tedavi olmalarını sağlayan Kaymakam Tanrıkuluna teşekkür etti.
     Tanrıkulu, kendisini ziyaret eden kardeşlere birer tablo hediye etti.
    
     Muhabir: Seracettin Seçkin / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Gözünden rahatsız kardeşler tedavi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER