Graffitiler sahipsiz sokak hayvanları için

Graffitiler sahipsiz sokak hayvanları için -Türk ve Alman sanatçılar, Antalyadaki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinin duvarlarını graffiti sanatıyla süsleyecek -Etkinlik boyunca vatandaşlara köpek gezdirme eğitimi verilecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin, Evcil Hayvanların Evi Sokaklar Değildir sloganıyla düzenleyeceği etkinlikte Türk ve Alman sanatçılar, Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinin duvarlarını graffiti sanatıyla süsleyecek.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 13-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek graffiti etkinliği, Hayvanat Bahçesi içindeki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinde yapılacak. Etkinlik boyunca, Türk ve Alman sanatçılar, bakımevinin duvarlarını graffiti sanatıyla renklendirecek.
     Sanatçıların bu çalışması sırasında merkezi Almanya Stuttgartta bulunan Care-4-Life E.V. Hayvanları Koruma Derneği aracılığıyla bakımevinde barındırılan hayvanlar özel eğitimden geçirilecek. Bu çalışmaya ek olarak, Dog Connection Köpek Okulu işbirliği ile etkinliğe katılan vatandaşlara Köpek gezdirme eğitimi verilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara başarı belgesi sunulacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak eğitim programına 18-35 yaşları arasındaki vatandaşlar başvurabilecek. Eğitim programına katılmak isteyenler, kişisel ve iletişim bilgilerini [email protected] adresine 7 Şubata kadar gönderebilecek.
     Eğitime katılacak kişi sayısı 30 ile sınırlı olacak.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Graffitiler sahipsiz sokak hayvanları için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER