Gümüşhacıköyde yatılı Kuran Kursu pansiyon inşaatı

Gümüşhacıköyde yatılı Kuran Kursu pansiyon inşaatı için kermes düzenlendi


AMASYA (A.A) - Gümüşhacıköy ilçesinde inşaatı devam eden Haliliye Medresesi Garip Hafız Kur-an Kursu pansiyon inşaatına yardım amaçlı İlçe Müftülüğü tarafından Cumhuriyet Kültür Merkezinde yöresel yemeklerin ve ürünlerin satışa sunulduğu kermes düzenledi.
     Kermes yapılan duanın ardından Kaymakam Serdar Kartal ve Belediye Başkanı Mustafa Saatcının kurdele kesmesiyle açıldı.
     İlçe Müftü Vekili Mustafa Koç, Gümüşhacıköylü hemşehrilerini pansiyon inşaatında bir tuğlanın da olsa sevabına ortak etmek istedikleri için bu kermesi düzenlediklerini söyledi.
     Kermeste sergilenen ürünler ve ikram edilen yiyeceklerin hayırseverlerin el emekleri ve göz nurundan oluştuğunu ifade eden Koç, "Kadirşinas Gümüşhacıköy halkı ilk günden çok büyük teveccüh göstererek kendisine yakışanı yaparak bizleri şaşırtmadı. Konukların kermesimizde sergilenen yemek ve tatlıları özellikle tatmalarını tavsiye ediyorum. Düzenlenen kermesin geliri Haliliye Medresesi Garip Hafız Kur-an kursu pansiyon inşaatında kullanılacak dedi.
     Koç, kermese katkı sağlayanlara teşekkür etti.
     Gözleme, pasta, tatlı ve çeşit çeşit yiyeceklerin bulunduğu kermes, iki gün açık kalacak.
     Kermese Kaymakam Kartal ve Belediye Başkanı Saatcının yanı sıra İlçe Müftü Vekili Mustafa Koç, Kurum Müdürleri ve ilçe halkı katıldı.
    
     Muhabir: Murat Demirci
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Gümüşhacıköyde yatılı Kuran Kursu pansiyon inşaatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER