Gümüşhanede İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı

Gümüşhanede İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.
     Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Sağlık Müdürü Emre Boşnak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Burhanettin Kaya ve ilgili kurul üyeleri katıldı.
     Mayda, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, toplantıda kurulun gündeminde olan 7 maddeyi görüştüğünü belirtti.
     Yenişehir Stadyumunda çarşamba günü gerçekleştirilecek Gümüşhanespor-Diyarbakırspor müsabakası ve ay içerisinde yapılacak diğer müsabakalar için alınacak güvenlik önlemlerinin görüşüldüğünü ifade eden Vali Mayda, Gümüşhanesporun bu ay içerisinde ilimizde gerçekleştireceği müsabakalar için 10 özel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesi kararlaştırdık. Torul Voleybol takımımız ile ilimizdeki diğer amatör sporlar için gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını kararlaştırdık dedi.
     Gümüşhanede gerçekleştirilen her maç için önlem aldıklarını kaydeden Vali Mayda, Kendi sahamızda yapacağımız maçlarda yönetim kurulu üyelerimiz taraftarlarımızın arasında oluyor. Biz her maçta iddialı oynuyoruz. Centilmenlik içerisinde spor müsabakalarını gerçekleştirmek gerek. Güzel tezahüratla takımın moral ve motivasyonunu yüksek tutacağız. Ama taşkınlığa mahal vermeyeceğiz. Maç sahada oynanır diye konuştu.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanede İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER