Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü

Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü -Belediye Başkanı Canlı: Türk milleti bağımsızlık arzusundan hiçbir zaman vazgeçmeyerek milli mücadelemizin en güzel örneklerini göstermiştir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinden hiçbir zaman vazgeçmeyerek milli mücadelenin en güzel örneklerini gösterdiğini belirtti.
     Canlı, Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kurtuluş mutluluğunun hep birlikte yaşandığını ifade etti.
     Tarihi şan ve şerefle dolu Türk milletinin kutsal mirasına her zaman sahip çıktığını vurgulayan Canlı, şunları kaydetti:
     Türk milleti bağımsızlık arzusundan hiçbir zaman vazgeçmeyerek milli mücadelemizin en güzel örneklerini göstermiştir. Vatan toprağımız olan Gümüşhanemizin düşman işgalinden kurtarılarak hürriyet ve bağımsızlık onuruna kavuşmasında eşi benzeri görülmemiş bir mücadele örneği gösteren kahraman atalarımız, bizlere bu aziz Türk yurdunu miras bırakmıştır. Bu vesile ile şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canlarını feda eden kahraman gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER