Güroymak Milli Eğitim Müdürü Müjdeci:

Güroymak Milli Eğitim Müdürü Müjdeci: -2012-2013 eğitim öğretim yılında başlayacak olan Kademeli Eğitim Sistemi için, hazırlıklarımızı yaptık


BİTLİS (A.A) - Güroymak Milli Eğitim Müdürü Tahsin Müjdeci, 2012-2013 eğitim öğretim yılında başlayacak olan Kademeli Eğitim Sistemi için gerekli hazırlıkları yaptıklarını bildirdi.
     Müjdeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni eğitim sistemiyle ilçedeki derslik sayısında sıkıntı yaşanabileceğini belirterek, ancak bunu ikili eğitimle çözüme kavuşturacaklarını söyledi.
     Bu sene içinde 100. Yıl, Taşüstü ve Güzelli ilköğretim okullarında beşer derslik, Gölbaşı ve Günkırı beldelerinde ise birer anaokulu yapacaklarını anlatan Müjdeci, bu dersliklerin yıl içinde biteceğini ifade etti.
     Yeni eğitim öğretim sisteminin zorunlu hale gelmesiyle okula devamsızlık sorununun ortadan kalkacağını vurgulayan Müjdeci, okul idarecilerinin ve öğretmenlerin çok sayıda aileyi ziyaret ederek çocukları okula kazandırdığını söyledi.
     Müjdeci, gelecek eğitim yılı için okula devam etmeyen çocukların ailelerin ziyaret edeceklerini dile getirerek, okula gönderilmeyen kız çocukları yüzde 100 okullaştırmak istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş / Yahya Öylek
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Güroymak Milli Eğitim Müdürü Müjdeci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER