Güzel Sanatlar Fakültesinden İyi Fikir Projesi

Güzel Sanatlar Fakültesinden İyi Fikir Projesi


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadettin Sarı, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin özgün fikirlerini ortaya çıkarmak için İyi Fikir Projesi geliştirdiklerini söyledi.
     Dekan Prof. Dr. Sarı, Rektör Danışmanı Mustafa Madanoğlu ile öğretim üyeleri ve projeye katılan öğrenciler Hillside Su Otelde bir araya geldi.
     Dekan Prof. Dr. Sadettin Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak bugüne kadar önemli projelere imza attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini bildirdi. Öğretim üyelerinin ve öğrencilerin özgün fikirlerini ortaya çıkarmak için İyi Fikir Projesi hazırladıklarını anlatan Prof. Dr. Sarı, Birbirinden iyi 20 kadar proje sunuldu. Bunların arasından birini seçip, uygulayacağız. Henüz çalışmalarımız devam ediyor diye konuştu.
     Proje ekibinde yaklaşık 150 kişinin bulunduğuna işaret eden Sarı, projeyle hem Akdeniz Üniversitesinin hem de Güzel Sanatlar Fakültesinin uluslararası platformda tanıtımını sağlayacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Güzel Sanatlar Fakültesinden İyi Fikir Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER