Hababam Sınıfı, Malatya Belediye Başkanı Çakırı

Hababam Sınıfı, Malatya Belediye Başkanı Çakırı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - 3. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında kente gelen Hababam Sınıfının 13 oyuncusu, Belediye Başkanı Ahmet Çakırı ziyaret etti.
     Çakır, makamındaki ziyarette, Hababam Sınıfı öğrencilerini Malatyada ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 7den 70e herkesin sevgisini ve sempatisini kazanan ve hala ilgiyle izlenen bir filmi gerçekleştiren bu ekibi Malatyada görmekten büyük memnuniyet duyuyorum dedi.
     Türk Sinemasının geçmişteki günlerinden daha iyi bir duruma gelmesini arzu ettiğini söyleyen Çakır, Çünkü orada insanlar kendini görüyordu, herkes kendinden bir şeyler bulabiliyordu. Dolayısıyla bu kadar sevilmesinin temelinde de belki de bu yatmakta. Kendi kültürümüzü yaşatmak, toplumumuzu diğer kültürlerin etkisine karşı korumak adına da sinemanın gelişmesi çok önemli. Ben film festivalimize gelerek, festivali renklendiren, güçlendiren bu ekibe teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Hababam Sınıfı oyuncularından Malatyalı Dilaver Gür, 38 yıl sonra ilk kez biraraya geldiklerini belirterek, Bundan dolayı kendi adıma mutluluk duyuyorum. Onları Malatyada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum dedi.
     Malatyada bir araya gelme fikrinin geçen yıl oluştuğunu anlatan Gür, Bu yıl Münir Özkula onur ödülü verilmesi dolayısıyla da güzel oldu. Arkadaşlarımızı çağırdık, koşarak geldiler. Malatyaya gelmelerinden dolayı mutluluklarını ifade ettiler. Halkla bütünleştik. Bizi ağırladığınız için de size teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Postal Rıza lakaplı Ercan Gezmiş de Hababam Sınıfının 38 yıl sonra bir araya geldiğini belirterek, Bir arkadaşımız Amerikada, bir arkadaşımız Konyada. Amerikadaki arkadaşımızın bile şu anda aklı burada. Her şekilde şu anda bize ulaşmaya çalışıyor, bilgi alıyor bizden. Bunun ötesinde ikinci bir mutluluğumuz var; şahsınızda siz ve çalışan bütün arkadaşlarınız ve bütün Malatya halkı hakikaten bizi çok sıcak karşıladı. Onun için size teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Hababam Sınıfı, Malatya Belediye Başkanı Çakırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER