Hakan Şükürün Diyarbakırspor ile ilgili önerisine

Hakan Şükürün Diyarbakırspor ile ilgili önerisine destek sürüyor -Diyarbakırspor Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tugay: "Barış sürecinde böylesine bir girişim olur ve gerçekleşirse Diyarbakır halkı onları asla unutmaz"


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırspor Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tugay, Diyarbakırsporun Süper Lige taşınması konusunda "Barış sürecinde böylesine bir girişim olur ve gerçekleşirse Diyarbakır halkı onları asla unutmaz" dedi.
     AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükürün, Diyarbakırsporun İstanbul Büyükşehir Belediyesporun (İBB) isim hakkıyla Süper Lige taşınması fikrine Diyarbakırdan destek gelmeye devam ediyor.
     Dağkapı Meydanında, bir grup Diyarbakırspor taraftarıyla basın açıklaması yapan Diyarbakırspor Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tugay, eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükürün teklifinin Diyarbakırspor taraftarı için yeniden bir umut oluşturduğunu söyledi.
     Sayın Şükürün açıklamalarını memnuniyetle karşıladıklarını açıklayan Tugay, şunları söyledi:
     "Diyarbakır; kentiyle, sporuyla ve halkıyla barış için namzet bir yerdir. Barış sürecinde böylesine bir girişim olur ve gerçekleşirse, Diyarbakır halkı onları asla unutmaz, ebediyete kadar bu konu konuşulur. Diyarbakır kenti bu ülkenin birleştirici unsurudur. Diyarbakırspor da bu halk için olmazsa olmaz bir değerdir. Üstelik Bursada yaşanan o çirkin olaylardan sonra devletin böyle bir girişimi, halk ile Diyarbakırlı ile kucaklaşması olacaktır."
    
     -"Bu ölü alacaklarınızdan vazgeçin artık"-
    
     Tugay, Diyarbakırspor Kulübünden alacaklı olanların, alacaklarını kulübe hibe etmeleri durumunda kulübe talip olacaklarını açıklayan kişiler olduğunu belirterek, şunları söyledi:
     "Biz taraftarlar Allah için diyoruz, bu kulüp artık amatöre düştü. Daha ne bekliyorsunuz. Hiç mi bu memleketin, bu takımın ve bu gençlerin hatırı yok yanınızda. Bu ölü alacaklarınızdın vazgeçin artık. Yoksa bu kulüp kapanacak. Yoksa halen birilerinin kulüp başına gelerek o paraları vermelerini mi bekliyorlar. Bu, ölüden medet ummaktan başka bir şey değil.
     Basın açıklamasından sonra taraftarlar, "hibe etmezsen ihanet edersin" ve "Kurtuluş için hibe et" sloganları attıktan sonra dağıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Hakan Şükürün Diyarbakırspor ile ilgili önerisine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER