Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Çatışmada şehit olan Gaziantepli özel harekat polisi Ertuğrul Polatın 4 ay önce evlendiği ve öğretmen olan eşinin 2,5 aylık hamile olduğu öğrenildi


GAZİANTEP (A.A) - Hakkari merkeze bağlı Kırıkdağ köyünde çıkan çatışmada şehit olan Gaziantepli özel harekat polisi Ertuğrul Polatın 4 ay önce evlendiği ve öğretmen olan eşinin 2,5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
     Ertuğrul Polatın şehit olduğu haberi, sabah saatlerinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından ailesine söylendi.
     Haberi alan Polatın yakınları gözyaşlarını tutamazken, şehidin baba evi ve evin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı.
     Bir süre önce kalp ameliyatı olduğu belirtilen baba Hüseyin Polatın acı haberi aldıktan sonra hastaneye kaldırılarak gözetim altında tutulduğu öğrenildi.
     Şehit Polatın 10 gün önce izin alarak geldiği Gaziantepte babasını ziyaret edip tekrar görev yerine döndüğü belirtildi.
     Yaklaşık 3 yıl önce göreve başlayan şehidin, 4 ay önce Hatayda öğretmenlik yapan Ümmü Gülsüm Polat ile dünya evine girdiği ve eşinin de 2,5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
     8 kardeş oldukları ve ağabeyi ile bir kardeşinin de polis olduğu belirtilen şehit Polatın, babasının da emekli bekçi olduğu kaydedildi.
     Polatın, ayrıca girdiği memurluk sınavında Ankarada Devlet su İşleri Genel Müdürlüğünü kazandığı ancak polisliği sevdiği için bu mesleği tercih ettiği öğrenildi.
     Şehit Polatın bugün ikindi namazı sonrasında Şehitkamil ilçesine bağlı Bağbaşı Köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.
     Teröristlerce 3 özel harekat polisinin şehit edildiği çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirilirken, 1 terörist de yaralı yakalanmıştı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER