Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -HAS Parti İl Başkan Yardımcısı Karataş: -Ne zaman Kürt meselesini çözmek için adımlar atılsa, bir takım karanlık mahfiller bunu baltalama çabasına girmektedir


SAKARYA (A.A) - HAS Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Karataş, Ne zaman Kürt meselesini çözmek için adımlar atılsa, bir takım karanlık mahfiller bunu baltalama çabasına girmektedir dedi.
     Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, yapılan saldırıların ülkenin barış ve huzurunu bozamayacağını kaydetti.
     Türkiyede barışın sağlanmasını arzu ettiklerini belirten Karataş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     Yaşanan bunca müessif hadiselere ve istihbarat çalışmalarına rağmen, gereken hassasiyetin ve tedbirin alınmaması sonucu göstere göstere gelen saldırılar, karanlık oyunların bu topraklar üzerinde sahneye konulmasından ibarettir.
     Türkiyede ne zaman Kürt meselesini çözmek için adımlar atılsa, bir takım karanlık mahfiller bunu baltalama çabasına girmektedir. Uluslararası terör siyasetini yönlendiren odaklar, Kürt sorununun bitmesini istemediği gibi sürekli kan aksın, çatışma olsun, kavga devam etsin istiyor. Millet olarak bu oyuna gelmeyeceğiz.
     Evlatlarımızın ölmediği bir ülke istiyoruz. Her türlü oyuna rağmen bu ülkenin mensupları olarak kardeşçe ve barış içerisinde yaşama irademizi göstermeliyiz.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER