Hassada Ağustos ayı işadamları toplantısı yapıldı

Hassada Ağustos ayı işadamları toplantısı yapıldı


HATAY (A.A) - Hassa Kaymakamlığı tarafından, ilçede faaliyet gösteren iş adamlarıyla Ağustos ayı istişare toplantısı yapıldı.
     Toplantıda Hassanın tarım sektöründeki ticari faaliyetleri ve ekonomik yapısı masaya yatırılıp, sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.
     Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Her ay gerçekleştirdiğimiz sohbet toplantılarında büyük mesafeler elde ettik. Biraraya gelme kültürümüz genişledi. Önemli kararlar aldık, İş Adamları Derneğini kurduk, meyve üreticiler birliğini oluşturduk dedi.
     Tekbıyıkoğlu, Hassanın 10-15 yıl sonra nüfusuyla, sanayisiyle, tarımıyla ve ulaşımıyla bölgenin en gözde ilçeleri arasında yer alacağını belirtti.
     Hassada jeotermal çalışmaların yapıldığını ve olumlu sonuçlar alındığını ifade eden Tekbıyıkoğlu, Hassanın günden güne ufkunun açıldığını sözlerine ekledi.
     Toplantıya, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa İşadamları Dernek Başkanı Halil Zehir, Hassa Meyve Üreticiler Birliği Başkanı Nuri Gündoğdu ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hassada Ağustos ayı işadamları toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER