Hataydaki trafik kazası

Hataydaki trafik kazası -Geziden dönen öğrencileri taşıyan otobüsün tırla çarpıştığı kazada ölen Özyılmaz, Antakyada toprağa veridi


HATAY (A.A) - Mersinin Tarsus ilçesinden dönen öğrencileri taşıyan otobüsün tırla çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 kişiden biri olan Zeynep Sena Özyılmaz (13), Antakyada toprağa verildi.
     Kazada ölen Bedii Sabuncu Ortaokulu 7nci sınıf öğrencisi Özyılmazın cenazesi, Antakya Devlet Hastanesi Morgundan alınarak Antakya Mezarlık Kompleksine getirildi.
     Burada düzenlenen törende, baba Hasan Özyılmaz ve küçük kızın sınıf arkadaşlarının güçlükle ayakta durabildiği görüldü.
     Özyılmazın cenazesi, kılınan namazın ardından Antakya Asri Mezarlığında toprağa verildi.
     Bu arada küçük kızın defni sırasında mezarlığa gelen Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu ve Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da aileye başsağlığı diledi.
     Bu arada, aynı kazada yaralanan anne Gülay Özyılmazın ise tedavisinin Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürdüğü bildirildi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla gittikleri Mersindeki geziden Hataya dönen öğrencileri taşıyan 31 EV 403 plakalı otobüsün, Adana-Hatay Otoyolu Erzin ilçesi yakınlarında 02 HN 583 plakalı tıra arkadan çarpması sonucu 2 kişi ölmüş, 12 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Emin Sansar-Halit Demir/Ömer Yıldız
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Hataydaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER