Hatayın Reyhanlı ilçesindeki patlamalar

Hatayın Reyhanlı ilçesindeki patlamalar -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Türkiyenin istikrarını hiç kimsenin, hiçbir gücün bozmaya gücü yetmeyecektir"


BURSA (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hatayın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalara ilişkin, "Türkiyenin istikrarını hiç kimsenin, hiçbir gücün bozmaya gücü yetmeyecektir" dedi.
     Bakan Yıldız, bir otelde AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından sivil toplum örgütlerinin katılımıyla düzenlenen toplantının ardından, gazetecilerin patlamalarla ilgili sorusu üzerine, olayın İçişleri Bakanlığının üzerinde çalıştığı bir konu olduğunu söyledi.
     "Ben prensip olarak kendi konumun dışında konuşmamaya gayret ederim" diyen Bakan Yıldız, "Ancak, Türkiyenin istikrarını, Türkiyenin sürdürülebilir yapısını tehdit eden her türlü sıkıntı, ister terör amaçlı olsun ister başka amaçlı olsun onun karşısındayız. Türkiyenin istikrarını hiç kimsenin, hiçbir gücün bozmaya gücü yetmeyecektir" ifadesini kullandı.
     Bakan Yıldız, "Patlamanın kaynağı hakkında herhangi bir bilginiz var mı-" sorusuna ise "Herhangi bir malumatım yok" yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hatayın Reyhanlı ilçesindeki patlamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER