Hava sporları

Hava sporları -Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası ön ayak yarışları ve Türkiye Şampiyonasının üçüncü gününde pilotlar başarıyla havalandı


ÇANKIRI (A.A) - Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası ön ayak yarışları ve Türkiye Şampiyonasının üçüncü gününde pilotlar başarılı bir şekilde havalandı.
     Çankırının Yeşildumlupınar beldesinin üst kısmında bulunan Cennettepeye gelen pilotlara ilk olarak uçuş yönü hakkında bilgi verildi. Havanın elverişli olması dolayısıyla 120 pilot, sorunsuz bir şekilde havalandı.
     Çankırı Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü Başkanı Tahsin Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk iki günde pilotların başarılı uçuşlar gerçekleştirildiğini, aynı başarıyı üçüncü günde de yakalamayı planladıklarını söyledi.
     Cennettepeden havalanan pilotların, Bayramören semalarının ardından Kurşunluya geçeceklerini anlatan Tekin, Pilotlarımız için hava uçuş şartları için oldukça güzel. Hem yabancı hem de yerli pilotlarımız alandan çok memnun. İlk iki günde oldukça verimli yarışlar gerçekleştirildi dedi.
     Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası ön ayak yarışları ve Türkiye Şampiyonası 26 Ağustos Pazar günü yapılacak ödül töreniyle sona erecek.
    
     Muhabir: Özgür Alantor / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER