HAYTAP üyelerinden Başbakan Erdoğana mektup

HAYTAP üyelerinden Başbakan Erdoğana mektup -Amasyada bir grup HAYTAP üyesi, Başbakan Erdoğana iletilmesi için hayvan hakları ile ilgili taleplerinin yer aldığı mektubu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dümene sundu (Fotoğraf


AMASYA (A.A) - Amasyada bir grup Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyesi, Başbakan Erdoğana iletilmesi için hayvan hakları ile ilgili taleplerinin yer aldığı mektubu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümene sundu.
     HAYTAP üyesi kadınlar, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen ile görüştü.
     Grup adına söz alan Emine Okuducu, sokak hayvanları ile ilgili çalışmaların yetersiz olduğunu savunarak, isteklerini Amasyada yerel yönetimlerle de zaman zaman paylaştıklarını ifade etti.
     Orman ve Su İşleri Bakanlığının 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda değişiklik tasarısının, sokak hayvanları için katliam ortamı hazırladığını öne süren Okuducu, HAYTAP olarak yurt çapında faaliyetlerini sürdüren derneklerimiz, temsilcilikler ve hayvan hakları savunucuları olarak bugün 81 ilde eş zamanlı olarak AK Parti il başkanlıklarına ziyaretler düzenleniyor ve Başbakanımıza verilmek üzere Sayın Başbakanımız, hayvan dostlarımızla beraber yürümek istiyoruz biz bu yollarda mesajını içeren bir mektup sunulmaktadır. Bu nedenle sesimizi Başbakanımıza duyurmamızda desteğinizi rica ediyoruz dedi.
     Okuducu, daha sonra, Başbakan Erdoğana iletilmesi için hayvan hakları ile ilgili taleplerinin yer aldığı mektubu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dümene sundu.
     Dümen, ise söz konusu mektubu kabul ederek HAYTAP üyelerine, AK Partinin doğal yaşam ve hayvan haklarına yönelik düşüncelerini aktardı.
     Üyeler, ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığı önüne çelenk bıraktıktan sonra dağıldı.
    
     Muhabir: Cihan Okur / Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber HAYTAP üyelerinden Başbakan Erdoğana mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER