Orduspor, Fenerbahçe karşısında galibiyet istiyor

Orduspor, Fenerbahçe karşısında galibiyet istiyor -Kulüp basın sözcüsü Yıldırım: Ligde arzu ettiğimiz yere gelmek için Fenerbahçe maçına da galibiyet için çıkacağız


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, Ligde arzu ettiğimiz yere gelmek için Fenerbahçe maçına da galibiyet için çıkacağız dedi.
     Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Ordusporun son maçlarda güzel oyun ortaya koyduğunu savunarak, şöyle devam etti:
     Geçen hafta önce Ziraat Türkiye Kupası maçında, ardından Süper Ligde oynanan karşılaşmada galibiyet aldık. Bu galibiyetlerin sevincini yaşıyoruz. Orduspor, emin adımlarla ve gerçekten güzel futbolla yoluna devam ediyor, iyi takım olma yolunda ilerliyor. Aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupasında finale çıkma arzusundayız. İnşallah bu isteği gerçekleştiririz.
    
     -İnşallah bu maçta 3 puanı alan taraf oluruz-
    
     Fenerbahçe maçının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları söyledi:
     Orduspor, büyük ya da küçük takım demeden tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkıyor. Dolayısıyla ligde arzu ettiğimiz yere gelmek için Fenerbahçe maçına da galibiyet için çıkacağız. Tüm hazırlıklarımız güzel bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu maçta 3 puanı alan taraf oluruz. Puanımızı biraz daha yükselterek sezon sonu UEFA kupası maçlarına katılma hedefimizi gerçekleştirmek için bir adım daha atmış oluruz.
     Yıldırım, taraftar gücünün camiayı ve takımı ateşlediğini dile getirerek, Ordusporun taraftarıyla beraber güzel işler yapacağını Sivasspor maçında gördük. Dolayısıyla bundan sonra da taraftarlarımızı tüm maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Zaten onlar bizi hiç bırakmadılar. Taraftarlarımızın gücü bizi ve takımı ateşliyor. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor, Fenerbahçe karşısında galibiyet istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER