Hazırlık maçı

Hazırlık maçı -Denizli Belediyespor: 3 - Batman Petrolspor: 1


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Denizli Belediyespor, gençlerden kurulu kadro ile çıktığı hazırlık maçında Batman Petrolsporu 3-1 yendi.
     Denizli Belediyespor, 1. etap kamp çalışmasını sürdürdüğü Ödemişin Gölcük Yaylasında gençlerden kurulu bir kadro ile yaptığı hazırlık maçında 3. lig 2. grup takımlarından Batman Petrolsporu 3-1 yendi.
     Takımların kamp yaptığı Prenses Otelin sahasındaki karşılaşmada, Dokuzkavaklarspordan transfer edilen Gökhan Demirin golüyle Denizli Belediyespor 1-0 öne geçti.
     Batman Petrolspor, Uğurun golüyle skoru 1-1e getirdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.
     İkinci yarı oyuna giren İbrahim Çelik, penaltıdan attığı golle Denizli Belediyeporu öne geçirirken, maçın sonlarına doğru ilk golün sahibi genç Gökhan perdeyi kapatan golü attı: 3-1.
     Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, skordan çok gençlerin performansını beğendiğini ve iyi yolda olduklarını ifade etti.
     Denizli Belediyespor daha önce Nazilli Belediyespor ile iki hazırlık maçı yapmış, Denizlideki maç 1-1 sona ererken, Nazillideki maçı Denizli Belediyespor 2-1 kazanmıştı.
     Kırmızı beyazlıların dördüncü hazırlık maçını yarın saat 17.30da Aydında 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 ile yapacağı, karşılaşmanın Aydın Adnan Menderes Stadında oynanacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Efsun Yılmaz / Yahya Oğuz
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER