Hem Ege, hem Karadeniz kazanacak

Hem Ege, hem Karadeniz kazanacak -Beko Basketbol Ligine yükselecek 2 takımın belirleneceği Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off yarı finali maçlarında Ege ve Karadenizden birer temsilci mutlu sona ulaşacak


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligine yükselecek 2 takımın belirleneceği Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off yarı finali maçlarında Ege ve Karadenizden birer temsilci mutlu sona ulaşacak.
     Play-off sistemine göre yarı finalde eşleşen Ege Bölgesi temsilcileri mackolik.com Uşak Üniversitesi-Akhisar Belediyespor ile Karadeniz Bölgesi ekipleri Karadeniz ekipleri Yeşilgiresun Belediye-Trabzonspor Basketbol arasındaki mücadelelerinin ardından finale yükselenler gelecek sezon Beko Basketbol Liginde mücadele etmeye hak kazanacak.
     Play-off serisinde final müsabakası Ligler Direktörlüğünün belirleyeceği tarafsız bir sahada oynanacak. Müsabakayı kazanacak takım şampiyon olacak.
     Ege temsilcileri mackolik.com Uşak Üniversitesi ile Akhisar Belediyespor arasındaki ilk karşılaşma 19 Mayıs Pazar günü saat 15.00te Uşak Atatürk Spor Salonunda, ikinci müsabaka ise 22 Mayıs Çarşamba günü Akhisar Belediye Spor Salonunda oynanacak. Toplam 2 galibiyet alacak ekibin finale yükseleceği seride gerekirse üçüncü karşılaşma 26 Mayıs Pazar günü Uşakta yapılacak.
    
     -Öbür ekip Karadenizden-
    
     İlk olarak 18 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00de Giresun 19 Eylül Spor Salonunda karşılaşacak Yeşilgiresun Belediye ile Trabzonspor Basketbol, daha sonra 22 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00de Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda mücadele edecek. Gerekirse 3. karşılaşma 25 Mayıs Cumartesi günü Giresunda oynanacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Hem Ege, hem Karadeniz kazanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER