Hendek Belediye Başkanı İnciden teşekkür yemeği

Hendek Belediye Başkanı İnciden teşekkür yemeği -İnci, Cebecide denizde kaybolan genci arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür yemeği verdi


SAKARYA (A.A) - Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Cebecide denizde kaybolan genci arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür yemeği verdi.
     Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen programda konuşan İnci, denizde boğularak hayatını kaybeden AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursunun oğlu Ömer Dursunu arama çalışmasına destek veren Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve ekiplere teşekkür etti.
     Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ise Ömer ve ailesinin cennette buluşmalarını dileyerek, Çocuğumuza Allahtan rahmet, ailesine de sabırlar diliyorum dedi.
     Anne Dursun ise şunları söyledi:
     Oğlumuz Ömeri bulmak için yaptığınız hizmeti ve iyiliği anlatacak kelime bulamıyorum. Allah sizlere evlat acısı vermesin. Orada yapılan çalışmalarda hiç keşkemiz kalmadı çünkü her şeyin fazlası yapıldı. Tek derdimiz ve acımız evladımızdı. Başkanımız Ali İnci ve Kaymakamımız Mustafa Ayhanın da verdikleri maddi manevi desteğin ne tarifi olur ne de hakları ödenir. Burada Rabbime de teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle 18 sene çok güzel ana-evlat serüveni yaşattı bize evladımla. Kalanını da cennette tamamlayacağız inşallah. Rabbim hepinizin önünü açsın, dünya ve ahrette mutlu refah yaşatsın.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hendek Belediye Başkanı İnciden teşekkür yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER