Hendek Belediye Başkanı İnci:

Hendek Belediye Başkanı İnci: -İlçemizde işsizlik sorunu kalmadı


SAKARYA (A.A) - Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçelerinde işsizlik sorununun kalmadığını söyledi.
     Hendek Belediyesi ve İŞKUR işbirliğiyle açılan ve 1.5 ay sürecek kaynak kursu devam ediyor. Kursta, kursiyerlere gaz altı kaynak dersleri, teorik ve uygulamalı olarak veriliyor.
     Kursiyerleri ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, burada yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen kurslarda çok sayıda gencin iş sahibi olduğunu anlattı.
     Gençlerin meslek sahibi olmaları için meslek kursları açtıklarını belirten İnci, İlçemizde işsizlik sorunu kalmadı. Belediye hoparlörlerinden işçi anonsları yapılan bir ilçe konumundayız. Bu güne kadar İŞKUR ile ortaklaşa birçok meslek kursu açtık dİye konuştu.
     İnci, işsiz insanları meslek sahibi yapmak adına projeler ürettiklerine işaret ederek, bu şekilde birçok vatandaşı iş sahibi yaptıklarını söyledi.
     Mesleği olmayan insanlara da meslek kursları açarak onların da meslek edinmelerini sağladık diyen İnci, şunları söyledi:
     Siz gençlerin kendinizi geliştirip, aranan insan olmak için çok çalışmanız gerekiyor. Bu kurslarla kolunuza altın bilezik takmış olacaksınız. İlçemiz her alanda olduğu gibi sanayisiyle de gelişmiş bir ilçedir. Yoğun gayretlerimiz sonucu fabrikaların ilçemizde yatırım yapmalarını sağladık. Gençlerimiz ve işsiz insanlarımız için büyük bir fırsattır. Elinize geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Başarının sırrı çalışmaktır.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hendek Belediye Başkanı İnci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER