Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuz: Hazırlık maçları ile 8 Eylülde başlayacak sezon öncesi takımımızın gücünü göreceğiz


RİZE (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Liginde mücadele edecek olan Ardeşen Gençlik ve Sporun Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, yapacakları hazırlık maçları ile 8 Eylülde başlayacak sezon öncesi takımın gücünü göreceklerini söyledi.
     Oğuz, takımının 5 günlük Erzurum kampını tamamlamasının ardından yaptığı değerlendirmede, kampın son derece verimli geçtiğini belirterek, Hocamız Hüsnü Kemal Durak ve yardımcıları Şevki Demiroğlu ile Osman Nuri Yazıcı gözetiminde sürdürdüğümüz kampta takımımız güç depolayarak, performans ve motivasyon kazandı. Aynı zamanda bayramdan sonra Ankarada yapacağımız 2. kampı da hazırlanmış olduk. Ankaradaki kampımızda hazırlık maçları da yapacağız dedi.
     Takımın bayram öncesi son çalışmasını Ayderde yapacağı koşu ve kondisyon çalışması ile sürdüreceğini ifade eden Oğuz, Oyuncularımız ve teknik ekip Ayderde ki bir günlük kamp sonrası bayram tatiline çıkacak. 22 Ağustosta Ankarada tekrar bir araya geleceğiz ve burada hem kamp hem de hazırlık maçları yapacağız. Hazırlık maçları ile 8 Eylülde başlayacak sezon öncesi takımımızın gücünü göreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER