Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: -Lider tamamladığımız Hentbol Bayanlar Süper Liginde şampiyon olmak istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-off birinci turunda her iki maçta da rakibini yenerek bir üst tura yükselen Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, Lider tamamladığımız Hentbol Bayanlar Süper Liginde şampiyon olmak istiyoruz dedi.
     Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off birinci turunda karşılaştıkları Kastamonu Araç Belediyesini oynadıkları iki maçta da mağlup ettiklerini belirterek, yorulmadan, yıpranmadan yarı finale yükseldikleri için mutlu olduğunu söyledi.
     Kastamonu Araç Belediyesi karşısında ortaya konulan oyundan son derece memnun olduğunu dile getiren Ünsal, iyi savunma yaptıklarını ve rakip kalede daha etkili ataklar geliştirerek golleri kolay bulduklarını, galibiyeti zorlanmadan aldıklarını ifade etti.
     Bayanlar Türkiye Kupasında beklemedikleri şekilde elendiklerini, bunun için üzgün olduğunu belirten Ünsal, yollarına ligde devam ettiklerini, yarı final maçında Maltepe Belediyesi ile Ardeşenspor eşleşmesinin galibiyle oynayacaklarını bildirdi.
     Yarı final ilk maçını deplasmanda yapacaklarını anlatan Ünsal, Lider tamamladığımız Hentbol Bayanlar Süper Liginde şampiyon olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanslarından dolayı kutluyorum. Şampiyon olabilecek güce sahibiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER