Hentbol: Erkekler Süper Lig

Hentbol: Erkekler Süper Lig -Trabzonspor Antrenörü Kaynak: Çankaya Belediye ANKAyı yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz


TRABZON (A.A) - Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Trabzonsporun antrenörü Ahmet Kaynak, hafta sonu sahalarında Çankaya Belediye ANKAyı yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
     Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Çankaya Belediye Anka Spor ile karşılaşacaklarını belirterek, Her şeyden önce zorlu bir mücadele olacağını söyleyebilirim. Bu maçı kazanmak için sahada elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmaya çalışacağız. Önceki hafta deplasmanda farklı yendiğimiz Milli Piyango maçındaki performansımızı gösterebilirsek sahadan zorlanmadan galip ayrılabiliriz dedi.
     Çankaya Belediye ANKAyı yenerek ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Kaynak, Son haftalardaki performansımız puan cetvelindeki yerimizi yükseltti. 13üncü sıradan 9uncu sıraya kadar çıktık. Aynı başarıyı Çankaya Belediyesi ANKA karşısında da göstermek istiyoruz. Son 5 haftada 3 galibiyet alarak alt sıralardan uzaklaştık. Ligdeki amacımız play-off oynamak diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER