Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
     Sezonun ilk haftasında 22 Eylülde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) Mersin Beşparmak Spor ile karşılaşacak Mersin Hentbol, lige galibiyetle başlamayı hedefliyor.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 gün önce başlayan çalışmaların Nazar Saviç ve kaleci Victor Gigovun da takıma katılmasıyla hız kazandığını söyledi.
     Anlaşma sağladıkları eski oyuncuları Bursa Nilüfer Belediyesinden Muhammed Bakır ve Ankara İl Özel İdaresinden Hakan Alburanın da aralarına katıldığını ifade eden Özoğlu, Ayrıca Makedon oyuncu İvika Lazarovski ile de görüşmelerimiz sürüyor dedi.
     Yeni sezonda mücadele edecek takımların güçlü kadro oluşturduğuna işaret eden Özoğlu, bunun da ligin oldukça zorlu geçeceğinin göstergesi olduğunu belirtti.
     Öncelikli hedeflerini ligde kalmak olarak açıklayan Özoğlu, Belirlediğimiz hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu sezon 3 takımın düşeceği ve güçlü rakiplerin bulunduğu ligde kalıcı olmak için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
     İlk maçlarında Mersin Beşparmak Spor ile deplasmanda karşılaşacaklarına işaret eden Özoğlu, geçen yılki kadrosunu koruyan güçlü rakipleri karşısında galibiyeti arzuladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Tevfik Işık
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER