Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol antrenörü Özoğlu: Amacımız sezona galibiyetle başlamak


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, sezonun ilk maçında karşılaşacağı Beşparmak Spor maçında galibiyeti hedefliyor.
     Hazırlıklarını Yenişehir Belediyesi Spor Salonunda sürdüren takımda, yeni transfer Makedon oyuncu İvika Lazarovski de çalışmalara katıldı.
     Antrenör Osman Özoğlu, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında kardeş kulüp olarak nitelendirdiği Beşparmak ile 22 Eylülde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde karşılaşacaklarını söyledi.
     Rakiplerinin geçen yıl iyi bir sezon geçirdiğini ve ligi 5inci sırada tamamladığını ifade eden Özoğlu, Avrupa Kupasını da son maçta kaybetti. Bu yıl yapacağımız ilk maçı kardeşlik içerisinde oynayacağız. Ancak zor bir maç bizi bekliyor dedi.
     Kıbrıslı taraftarların hentbola ilgi gösterdiğini vurgulayan Özoğlu, şöyle konuştu:
     Kıbrıs halkı hentbolu artık benimsemiş ve sevmiş. Dolayısıyla bizi zor bir deplasman bekliyor. Ancak biz de genç bir ekip oluşturduk. Geçen yıl ki kadromuzun yüzde 80ini koruduk. Takımdan birkaç ayrılan oldu ve yeni takviyeler yaptık. Yaş ortalaması 22 olan bir ekiple mücadele ediyoruz. Ligin en genç ekiplerinden biriyiz ve takımın yüzde 70ini Mersinli gençler oluşturuyor. Amacımız sezona galibiyetle başlamak.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER