Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -Takıma güvenim tam, taraftarların desteğiyle 51 Niğdespor maçının kazananı olacağımıza inanıyorum


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbol Antrenör Osman Özoğlu, takıma güveninin tam olduğunu ve hafta sonu oynayacakları 51 Niğdespor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirtti.
     Ligde 9 galibiyeti 11 mağlubiyeti bulunan Mersin ekibi, 22. haftada Trabzonspor karşısında aldığı aldığı mağlubiyetinin yaralarını sarmaya çalışıyor.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında aldıkları 30-27lik mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
     Trabzonspor yenilgisini unutup 51 Niğdespor karşılaşmasına odaklandıklarını anlatan Özoğlu, şunları kaydetti:
     Trabzonspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduk. Özellikle ikinci yarı beklenenin üstünde bir performans göstererek aradaki farkı kapattık. Ama son anda sahanın elektrikleri gidince hücum gücümüz azaldı. Doğal olarak da maçı kaybettik. Bundan sonra geriye bakmanın anlamı yok. Bu doğrultuda 51 Niğdespor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyoruz. Niğde ligde kalmak için bu maçta hücum gücünü artıracaktır. Onun için hataya mahal vermeden iyi bir oyun ortaya koyarak galip gelen takım olmak istiyoruz. Takıma güvenim tam, taraftarların desteğiyle bu maçın kazananı olacağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER