Hentbol: Şampiyonlar Ligi

Hentbol: Şampiyonlar Ligi -Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Romanyanın Jolidon Cluj, Rusyanın Rostov-Don ve Sırbistan Karadağdan RK Zajecar takımlarıyla karşılaşacak


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Romanyanın Jolidon Cluj, Rusyanın Rostov-Don ve Sırbistan Karadağdan RK Zajecar takımlarıyla karşılaşacak.
     Avusturyanın Viyana kentinde düzenlenen kura çekimine 4. turdan katılan Muratpaşa Belediyespor, 3. Grupta Romanyanın Jolidon Cluj, Rusyanın Rostov-Don ve Sırbistandan RK Zajecar takımlarıyla eşleşti. Muratpaşa Belediyesporun rakibiyle ne zaman oynanacağının, Avrupa Hentbol Federasyonu tarafından ilerleyen günlerde açıklanacağı bildirildi.
     Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine açıklamada, Şampiyonlar Liginde hiçbir takımın kolay olmadığını söyledi. Hentbolde ekol olan Romanya ve Rusya gibi ülkelerin takımlarıyla eşleştiklerine değinen Ünsal, gruptaki her takımın şansının eşit olduğunu vurguladı.
     Ünsal, eleme grubunda birinci sırayı elde edecek takımın Şampiyonlar Liginde, diğer takımların ise Kupa Galipleri Kupasında mücadele edeceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Hentbol: Şampiyonlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER