Hisarcık İbrahim Tennuri ile Yenimahalle semtlerine

Hisarcık İbrahim Tennuri ile Yenimahalle semtlerine muhtar evi


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 81 mahallesi ile Kayserinin yarısına hizmet verdiklerini, bu hizmeti verirken de mahalle muhtarları ile her zaman istişare ve koordinasyon içerisinde olduklarını söyledi.
     Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, ilçe sınırları içerisinde bulunan 81 mahallenin 65in de muhtar evi bulunduğunu, diğer muhtarların kendi iş yerlerinde görev icra ettiğini bildirdi.
     Büyükkılıç, Belediye olarak yapılan planlama ile 2013 yılı ilkbahar döneminde ihaleler başladı. Buna göre, Hisarcık İbrahim Tennuri Mahallesi ile eski adı Keçitepesi bugünkü adı Yenimahalle olan semtlerimize iki ayrı muhtarlık evi yaptırılacak. Muhtarlar belediyelerin semtlerdeki gönüllü elçileridir. Çünkü mahalleyi en iyi onlar bilir. Halkın dilek ve şikayetlerini yakından takip edebilmektedirler diye konuştu.
     Muhtarlık evi yapılması işinin 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceğini belirten Büyükkılıç, ihalenin 21 Şubat saat 14.00te encümen salonunda yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Hisarcık İbrahim Tennuri ile Yenimahalle semtlerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER