Hizanda iki amca çocuğu kayboldu

Hizanda iki amca çocuğu kayboldu


BİTLİS (A.A) - Hizan ilçesine bağlı Döküktaş köyündeki evlerinden, dün ahırlarındaki hayvanlara bakmak üzere ayrılan 2 amca çocuğundan haber alınamıyor.
     Alınan bilgiye göre, Döküktaş köyünde yaşayan Eşref (31) ile A. Rahim Ayna (23), ahırlarındaki hayvanlarını kontrol etmek üzere ayrıldıklarına evlerine bir daha dönmedi.
     Kaybolan yakınlarından uzun süre haber alamayan Ayna ailesi, jandarma ekiplerinden yardım istedi.
     Hizan Kaymakamlığına vekalet eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karayolları ve özel idare ekipleri tarafından, söz konusu kişilerin kaybolduğu bölgede yol açma çalışması başlatıldığını belirterek, şöyle konuştu:
     Eşref ve Rahim Aynadan dünden beri haber alınamıyor. Yaptığımız araştırmada, şahısların cep telefonlarından en son gece sinyal alındığını tespit ettik. Kapalı yolların açılmasıyla hazırda beklettiğimiz jandarma özel harekat timleri, AFAD ekipleri ve çevre illerden ekiplerin katılımıyla arama kurtarma çalışması başlatılacak. Vatandaşlarımızın kaybolduğu bölge çığ tehlikesi olan bir bölge. Bu nedenle elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızı sağlam şekilde kurtarırız.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Yunus Okur / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Hizanda iki amca çocuğu kayboldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER