Hokey

Hokey -18 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası devam ediyor -Türkiye Hokey Federasyonu Genel Koordinatörü Hürdoğan: -"Altyapıya verdiğimiz önemden dolayı okul sporu branşlarında hokeyin bulunmasını çok önemsiyorduk, bunu s


ANTALYA (A.A) - Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Kemerde düzenlenen 18 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası devam ediyor.
     Türkiye Hokey Federasyonu Genel Koordinatörü Kıvanç Hürdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın güzel gittiğini, bir sorun yaşanmadığını söyledi.
     Kısa süre sonra Açık Alan Türkiye Şampiyonası ile milli takım seçmelerinin yapılacağını belirten Hürdoğan, "Federasyon olarak amaçlarımızdan birisi okul sporları arasına girmekti. Altyapıya verdiğimiz önemden dolayı okul sporu branşlarında hokeyin bulunmasını çok önemsiyorduk, bunu sağladık" dedi.
     Okul sporları arasına girmenin altyapı ve geleceğin hokeycilerini yetiştirmek adına önemli olduğunu dile getiren Hürdoğan, ayrıca üniversitelerde de yaygınlaşmaya başladıklarını, Boluda üniversiteler arası hokey turnuvası yaptıklarını kaydetti.
     Öte yandan Kemer Spor Salonunda düzenlenen şampiyona 15 ilden 30 takımda 140ı bayan, 160ı erkek olmak üzere 300 sporcu katılıyor. Şampiyona, 14 Nisan Pazar günü sona erecek.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER