Hopa Belediye Başkanı Kasımoğluna yönelik silahlı

Hopa Belediye Başkanı Kasımoğluna yönelik silahlı saldırı -CHP Artvin Milletvekili Bayraktutan: Gördüğüm kadarıyla sağlık durumu iyi


ARTVİN (A.A) - CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, dün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
     Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Bayraktutan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu, CHP Rize İl Başkanı Mehmet Hikmet Aslankaya ve Başhekim Doç. Dr. Hasan Türe ile Kasımoğlunu, tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde ziyaret etti.
     Kasımoğlu ile bir süre sohbet eden Bayraktutan, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başkanımızı iyi gördüm. Rizedeki bütün görevlilerin, başta sayın Valimiz olmak üzere teyakkuza geçirildiğini gördüm. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Dünden beri Artvin ve Rize Valiliği, Rizedeki idarecilerimiz büyük gayret gösteriyor dedi.
     Olayın üzücü olduğunu ifade eden Bayraktutan, Devlete bir kurşun. Olayın hukuki boyutunun nasıl olduğunu araştıracağız. Sayın başkan bize anlattı. Gördüğüm kadarıyla sağlık durumu iyi. Sevindirici olan odur. Zaten olayı gerçekleştiren şahıs teslim olmuş. Sevenleri sizin aracılığınızla onun iyi olduğunu bilsinler. Kendisine Allahtan şifa diliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştirenlere söyleyeceğim bir şey yok diye konuştu.
     Başhekim Türe ise Kasımoğlunun ayağında 2 yara olduğunu belirterek, Sağlık durumu gayet iyi. Ek problemleri var. Onları kontrol altına almaya çalışıyoruz. Ayaktaki yarası ise kontrol altında. Şu anda ameliyat düşünmüyoruz. 5-6 günlük bir yatış durumu var. Ondan sonra ilerideki problemlere bağlı olarak nasıl bir girişim gerekebilir, takip sonucu karar vereceğiz dedi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hopa Belediye Başkanı Kasımoğluna yönelik silahlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER