Hükümlü ve tutuklulara Türk sanat müziği

Hükümlü ve tutuklulara Türk sanat müziği konseri -Tarsus C Tipi Kapalı Cezaevinde, hükümlü ve tutukluların moral ve motivasyonunu yükseltmek için, Türk sanat müziği konseri verildi


MERSİN (A.A) - Tarsus ilçesinde bulunan C Tipi Kapalı Cezaevinde, hükümlü ve tutukluların moral ve motivasyonunu yükseltmek için Türk sanat müziği konseri verildi.
     Cezaevi Müdürü Ömer Ekinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tarsus Türk Sanat Müziği Derneğinin yöneticilerine ve koroda görev alan sanatçılara programı düzenledikleri için teşekkür ederek, Sizleri yeniden aramızda görmek istiyoruz dedi.
     Türk Sanat Müziği Derneği Başkanı Sinan Durusoy ise, böyle bir aktivitenin içerisinde bulunmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.
     Konseri ilgiyli izleyen hükümlü ve tutukluların, şarkıların çoğuna eşlik ettiği, bazı mahkumların ise sahneye çıkarak şarkı söylediği gözlerden kaçmadı.
     Konseri, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy ve cezaevi müdür yardımcıları da izledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hükümlü ve tutuklulara Türk sanat müziği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER