Hünerli Eller Yarışması

Hünerli Eller Yarışması Baha konseriyle son buldu


KAYSERİ (A.A) - İl Kültür Turizm Müdürlüğünün Nestle firmasıyla düzenlediği Kayserinin Hünerli Elleri Yarışıyor adlı yöresel yemek yarışması Baha konseriyle son buldu.
     Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen konsere İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Seslendirdiği parçalarla katılımcılara zevkli dakikalar yaşatan sanatçı Baha, Kayserili olarak bu etkinlikte bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
     Memleketimde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Baha, Uzun zamandır Kayseriye gelemiyordum. Konser hemşehrilerimle beraber bir gece geçirmeme vesile oldu. Ailem ve akrabalarımı da konserde görüyorum. Çok mutlu oldum. İnşallah en kısa zamanda doğup büyüdüğüm yere yani Bünyana gitmek istiyorum. İnsan kendi toprağında olunca bir başka oluyor dedi.
    
     -Konserde evlenme teklifi-
    
     Konser sırasında şarkı söylemek istediğini belirterek sahneye çıkan Ünal Görgen adlı genç de kız arkadaşı Zehra Avvurana evlenme teklifinde bulundu.
     Teklifi beklemediğini söyleyen Zehra Avvuran, Çok şaşırdım ve mutlu oldum. Erkek arkadaşım sanatçı Bahayı çok sevdiğimi biliyordu. Bana, sahnede şarkı söylemeye çıkacağını söyledi. Teklifin bu konserde yapılması beni mutlu etti diye konuştu.
     Arkadaşının Baha hayranı olması nedeniyle konserde evlenme teklifinde bulunmayı istediğini söyleyen Ünal Görgen de, aldığı evet cevabının mutluluğunu yaşadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hünerli Eller Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER