Iğdırda İl Özel İdaresi faaliyet raporu

Iğdırda İl Özel İdaresi faaliyet raporu toplantısı


IĞDIR (A.A) - Iğdır İl Özel İdaresi 2012 yılı faaliyet raporu toplantısı düzenlendi.
     Meclis Toplantı Salonunda yapılan programa Vali Ahmet Pek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Meclis Başkanı Cengiz Savaş ve diğer yetkililer katıldı.
     Vali Pek, burada yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresinin kentte sınırlı bütçesiyle en iyiyi ve en güzel hizmetleri vermeye çalıştığını belirterek, Mevcut bütçeyle 2012 yılında yaptığımız çalışmalar 2013te daha iyisini yapacaklarımızı görmemizi sağlayacaktır. Kısıtlı bütçeye rağmen ben inanıyorum ki burada bizim özel idaremiz iyi çalışmıştır dedi.
     Doğu Anadolu Projesi (DAP) kasamında bir proje hazırladıklarını anlatan Pek, projenin il genelinde bütün köylerin eksik olan asfalt, kanalizasyon, köy konağı, köy içi yollarını kapsamadığını ifade etti.
     İl Özel İdare Genel Sekreteri Akkuş da 2012 yılı faaliyet raporunu okuyarak, 2012 yılında mevcut bütçeyle yatırımlar yaptıklarını anımsattı.
     Önemli çalışmaların gerçekleştirildiğini, birçok alanda yatırım yaptıklarını vurgulayan Akkuş, Ulaştırmadan, içme suyu ve kanalizasyona, tarımdan, eğitime, sağlıktan, kültüre bir çok önemli sorunları giderdik. vatandaşlarımıza hizmetin en kaliteli seviyede sunulmasının bilinci ve çabası içerisinde olduk dedi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda İl Özel İdaresi faaliyet raporu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER