Iğdırda iş yerinden hırsızlık

Iğdırda iş yerinden hırsızlık -Kentte bir iş yerine giren hırsızlar, kaynak makinesiyle kestikleri kasadan yaklaşık 50 bin lirayı çalarak kaçtı


IĞDIR (A.A) - Iğdırda bir iş yerine giren hırsızlar, kaynak makinesiyle kestikleri kasadan yaklaşık 50 bin lirayı çalarak kaçtı.
     Topçular Mahallesinde bir iş yerine gelen hırsızlar, iş yerinin kepenklerini kırarak içeri girdi. İş yerindeki kasayı kaynak makinesiyle kesen zanlılılar, kasanın içerisindeki yaklaşık 50 bin lirayı alarak olay yerinden kaçtı.
     Polis ekipleri, iş yerinde yaptığı incelemenin ardından zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
     İş yeri sahibi Muhtar Aras, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş yerine geldiğinde hırsızlık olayının yapıldığını anladığını belirtti. Bunun üzerine polis ekiplerine durumu bildirdiğini ifade eden Aras, şöyle konuştu:
     Bir işçimin yakını rahatsız olduğu için acele ettik. Bundan dolayı paraları kasada bırakıp çıktım. Bu hırsızlık olaylarından dolayı kepenklerimi kaynak yaptırmışım. Hırsızlar gelip kaynağı zorla kırıp, içeri girmişler. İş yerimin yan tarafında fırınım var, hemen yan tarafında petrol ofisim var. Bunlara rağmen içeri girmişler. Daha sonra yazıhane bölümünde bulunan kasayı oksijen kaynağıyla kesip başka bir şeye zarar vermeden tamamen paraya yönelik çalışmışlar. Paranın yanı sıra iş yerinde bulanan kameranın da kayıt cihazını çalmışlar.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda iş yerinden hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER