Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş:

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş: 2012 yılında yaptığımız projeler sayesinde, eğitim çıtamızı yükselttik


IĞDIR (A.A) - Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 2012 yılında yaptığımız projeler sayesinde, eğitim çıtamızı yükselttik dedi.
     Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli projelere imza attıklarını belirterek, eğitim alanında önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.
     Iğdır Milli Eğitim Müdürülüğünün Avrupa Dil Ödülünü aldığını belirten Ateş, Bu ödül Iğdırın kurumsal bazda aldığı ilk ulusal ödül olması bakımından önemliydi. 2013te projelerin sayısını ve yaygınlığını arttırmayı planlıyoruz. 2012 yılında yaptığımız projeler sayesinde, eğitim çıtamızı yükselttik. Özellikle sayın valimizin himayesinde sürdürdüğümüz Değerler Eğitimi ve Danışmanlık Sistemi projesini genişleterek sürdüreceğiz diye konuştu.
     Eğitim alanında sürekli başarı için çalıştıklarını ifade eden Ateş, şunları kaydetti:
     2012 yılında seviye belirleme sınavında ilimizin puan ortalaması 20 puan yükseldi. Bu yıl seviye belirleme ve üniversite sınavlarında sıralamamızı yukarılara taşımak için 4 bin 467 öğrencimize ücretsiz kurs imkanı sağladık. Ayrıca 3 bin öğrenciye de sınav kitapları ve test kaynağı desteği sağlanıyor. Bu gayretlerin kısa ve orta vadede önemli sonuçları olmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER