İGF Konyada kuruluyor

İGF Konyada kuruluyor


KONYA (A.A) - Konya Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde İç Anadolu Gazeteciler Federasyonunun (İGF) kurulması için çalışmalara başlandı.
     Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, Konya, Ankara, Aksaray, Niğde, Kırıkkale, Kırşehir, Karaman, Çankırı, Sivas ve Yozgattaki cemiyetler tarafından İGFnin kurulması kararlaştırıldı.
     Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Platformu Başkanı Nuri Kolaylı, yapılan toplantılar sonucunda bölge federasyonlarının kurulmasından sonra konfederasyon kurulması konusunda görüş birliğine varıldığını kaydetti.
     Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, Konyada İç Anadolu Gazeteciler Federasyonunun kurulması için biraraya geldiklerini söyledi.
     Toplantıya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Alemdar, kurulacak olan İç Anadolu Gazeteciler Federasyonunun, Türkiyede önemli bir dönüm noktası olacağını dile getirdi.
     Alemdar, Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişmesi için atılacak her adımı destekliyoruz. Biz Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız dedi.
     Yapılan görüşmeler sonucunda, coğrafi konumu ve gelişmişliği gibi özelliklerinden dolayı İç Anadolu Gazeteciler Federasyonunun Konya da kurulmasına karar verildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber İGF Konyada kuruluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER