İl Halk Sağlığı Müdürü Aydın Erdoğan:

İl Halk Sağlığı Müdürü Aydın Erdoğan: İlimizde aşılar ve aşılama hizmetleriyle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor -Tüm aşılar Aile Hekimliği birimlerinde, ücretsiz olarak yapılıyor


SAKARYA (A.A) - İl Halk Sağlığı Müdürü Aydın Erdoğan, Sakaryada aşı ve aşılama hizmetiyle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını, tüm aşıların Aile Hekimliği birimlerinde,ücretsiz olarak yapıldığını bildirdi.
     İl Halk Sağlığı Müdürü Aydın Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, bağışıklama hizmetlerinin temel amacının toplumda korunulabilir hastalıkların ortaya çıkışını engellemek hastalıklardan kaynaklanan ölüm ve sakatlıkların önüne geçmek olduğunu kaydetti.
     Sakaryada aşılama uygulamaları ile ilgili aksaklığın söz konusu olmadığını vurgulayan Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:
     İlimizde aşılar ve aşılama hizmetleriyle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Tüm aşılar Aile Hekimliği birimlerinde, ücretsiz olarak yapılıyor.
     Aşılama Hizmetleri Toplum Sağlığı Merkezlerimizde görevli sağlık personellerimiz ile Aile Sağlığı Merkezlerimizde görevli Aile Hekimlerimiz ve Aile Sağlığı Elemanlarımız aracılığı ile etkin bir şekilde sürdürülmektedir
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber İl Halk Sağlığı Müdürü Aydın Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER