İl Milli Eğitim Müdürü Yurtman:

İl Milli Eğitim Müdürü Yurtman: -İşadamı Ali Ağaoğlu basın önünde sözünü verdiği okul için bu zamana kadar herhangi bir girişimde bulunmadı. Bunun için kendisine resmi yazı yazacağım ve randevu talebinde bulunacağım (Fot


YALOVA (A.A) - Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, İşadamı Ali Ağaoğlu basın önünde sözünü verdiği okul için bu zamana kadar herhangi bir girişimde bulunmadı. Bunun için kendisine resmi yazı yazacağım ve randevu talebinde bulunacağım dedi.
     Yurtman, makamında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yurtman, Ağoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlunun geçtiğimiz yıl Yalovada okul yapmak için verdiği sözün hatırlatılması üzerine, İşadamı Ali Ağaoğlu basın önünde sözünü verdiği okul için bu zamana kadar herhangi bir girişimde bulunmadı. Bunun için kendisine resmi yazı yazacağım ve randevu talebinde bulunacağım dedi.
     Yalovada okul ihtiyaçlarının bulunduğunu kaydeden Yurtman, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bizim çok acil okul ihtiyaçlarımız var. Bazen elimiz kolumuz bağlanıyor. Eğitime destek veren hayırsever destekçilerimiz de az. Haftaya kendisine yazıyı ulaştıracağım. Bizim imkânlarımız sınırlı. Burada belirli sanayi sektörleri eğitime katkıda bulunmuş ama her zaman onlardan talep etmek olmaz. Ağaoğlu gibi hayırsever insanların yapacağı desteklere ihtiyacımız var.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Yurtman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER