İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısının

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısının öldürülmesi -18 yaşındaki bir genç tarafından evinin önünde öldürülen Bahçecier için İl Özel İdaresinde tören düzenlendi -Törende, Bahçecierin 3 çocuğu ve eşi uzun süre gözyaşı döktü


ANTALYA (A.A) - Antalyada evinin önünde öldürülen İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Behçecier için İl Özel İdaresinde tören düzenlendi.
     Bahçecierin cenazesi, Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alınarak İl Özel İdaresine getirildi. İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen törene Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, kurum müdürleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.
     Bahçecierin tabutunun üzerine çiçekler konulan törende eşi Reyhan, ortaokul öğrencisi oğlu Tunahan ile ilkokul öğrencisi kızı Nisana sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Bahçecierin üniversite sınavına hazırlanan oğlu Batuhanın ise tören boyunca babasının tabutunun başında tek başına ağlamadan beklemesi dikkati çekti.
     Törende oğlunun tabutuna sarılan anne Semiha ise Oğlumu kurban verdim. Bugün benim bayramım. Bana her zaman Anne senin tabutunu ben taşıyacağım derdi. Neden benden önce öldün oğlum. Neden bizi bıraktın diyerek uzun süre ağladı.
     Törende konuşan Vali Altıparmak, kendisi açısından en zor günlerden birisini yaşadığını söyledi. Çok kıymetli bir dostunu ve kardeşini kaybettiğini anlatan Altıparmak, Orhan, her annenin ve babanın onur duyacağı, evladım diyeceği bir insandı. Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle adeta örnek bir insandı. O, her evladın kıvanç duyacağı bir babaydı. Bu millet çok özel bir evladını kaybetti. Bugün Antalyada bir şeyler yapıldıysa onun mutlaka emeği vardır. Hiç kimseye kin beslemezdi dedi.
     Altıparmak, ona haklarını helal edin dedikten sonra duygulanarak konuşmasını tamamlayamadı.
     Törenin ardından Bahçecier, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Tokata gönderildi.
     Öte yandan Bahçecieri öldürdüğü öne sürülen Gültekin Anın Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu sürüyor. Gültekin Anın polise verdiği ifadede, arkadaşlarıyla tartışırken Bahçecierin kendilerine ters baktığını, bunun üzerine Bahçeciere Ne bakıyorsun babalık dediğini söyledi.
     Bahçecierin bu sırada üzerine doğru geldiğini anlatan Gültekin A, Bana saldıracak sandım. Kendimi korumak için onu ayağından bıçakladım. Sonra ayağa kalkıp bana yeniden saldıracağını düşündüm ve göğsünden bıçakladım dediği öğrenildi.
    
     -Olayın geçmişi-
    
     Orhan Bahçecier, dün ailesiyle evinden dışarıya çıktığı sırada kavga eden bir grubu görünce ayırmak istemiş, bu sırada gruptaki Gültekin A. (18) tarafından bıçaklanması sonucu kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
     Gültekin A, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısının Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER