AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı


RİZE (A.A) - AK Parti Rize İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
     Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, İl Koordinatörü ve Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ile partililer katıldı.
     Milletvekili Karal, burada yaptığı konuşmada, AK Partinin ilk kurulduğu günden beri var olan hizmet aşkının, günümüzde maksimum seviyelere geldiğini, refah seviyesi yüksek bir Türkiyeyi geleceğin mimarları olacak gençlere miras bıraktığını belirterek, Ülkemize ve şehrimize kazandırdığımız büyük projeler ortada. Bu büyük ve güzel çalışmalar işte bu kardeşliğin eseridir dedi.
     Milletvekili Bayraktar ise Ülke meselesi anlayışına sahip, kararlı ve milletine bağlı insanlarla çalışmanın herkese nasip olmayacağını ifade ederek, Bu sebeple bu ailenin bir mensubu olmaktan son derece memnunum. Yaptığımız çalışmaları halkımızla bütünleştirmeyi başarmış bir topluluk olarak bu yetmez. Yarınlarımız için daha çok çalışmalı, refah seviyesi daha yüksek, daha yaşanılabilir bir Türkiye için çalışmak zorunluluğu ile hükümlü olduğumuzu unutmamalıyız diye konuştu.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER