İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Kuluncakta

İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Kuluncakta yapıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Ulvi Saran başkanlığında her ay başka bir ilçede gerçekleştirilen İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Kuluncak ilçesinde yapıldı.
     Vali Saran, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçelerin sorunlarını yerinde tespit ederek, çözüm sağlamak ve yatırım hizmetleriyle ilgili çalışmaları değerlendirmek için bu tür toplantılar yaptıklarını belirtti.
     Toplantıda, ilçedeki yatırım ve hizmetlerle ilgili çalışmaları ele aldıklarını dile getiren Saran, Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek, vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin en iyi şekilde ulaştırılması için yapılması gerekenleri istişare ediyoruz dedi.
     İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısına, Kuluncak Kaymakamı Savaş Konak, Kuluncak Belediye Başkanı Ramazan Nacar, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve diğer kurumların temsilcileri katıldı.
     Daha sonra, Vali Ulvi Saranın başkanlığında, vali yardımcıları ve kaymakamların katıldığı Mülki İdare Amirleri Toplantısı gerçekleştirildi.
     (AY-ÖND)
<< Önceki Haber İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Kuluncakta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER