İller arası Cumhuriyet Şampiyonası

İller arası Cumhuriyet Şampiyonası -Yenipazar Kaymakamı Türk, şampiyonada dereceye giren sporcuları ödüllendirdi


BİLECİK (A.A) - Yenipazar Kaymakamı Ali Türk, Türkiye Karate Federasyonu İller arası Cumhuriyet Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.
     Kaymakam Türk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir ile Uşakta düzenlenen Türkiye Karate Federasyonu İller arası Cumhuriyet Şampiyonasında bronz madalya kazanan Yenipazar Belediye Spor Kulübü sporcuları Zehra Nur Üsal, Mehmet Özden, Mazlume Özışık ve Sahra Ece Atılganı makamında kabul etti.
     Şampiyonada kazanılan madalyalarla gurur duyduğunu dile getiren Türk, şunları kaydetti:
     Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan karate kursu sayesinde Yenipazarlı öğrenciler önemli başarılara imza atıyor. Bundan sonra da başarılarının artarak devam edeceğine inanıyor ve yeni madalyalar bekliyorum. Yeteneğiniz, kişiliğiniz ve karakterinizdir. Bunu çalışmayla desteklemezseniz üst düzey sporcu olamazsınız. Üst düzey sporcuların zeki insanlar içinden çıktığına dair bilimsel bir gerçek var. O nedenle hayatınızı şekillendirene kadar, sakın eğitim hayatınızdan taviz vermeyin. Tersini yapanların yaşadıkları sıkıntıları görüyoruz. Umuyorum, sizler de üst düzey sporcular olarak başta kendinizi ve ülkemizi onurlandırırsınız.
     Bu tür başarıların bireysel sporların daha fazla önemsenmesi ve desteklenmesini sağlayacağını, yeni sporcuların yetişmesini teşvik edeceğini ifade eden Türk, dereceye giren sporculara altın hediye etti.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İller arası Cumhuriyet Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER