İngiliz Milletvekili Kandırayı ziyaret etti

İngiliz Milletvekili Kandırayı ziyaret etti -İşçi Partisi Milletvekili Ann Clywd, CHP Kandıra İlçe Danışma Kuruluna katıldı


KOCAELİ (A.A) - İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Ann Clywd, Kocaelinin Kandıra ilçesi CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
     Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ile birlikte gelen konuk milletvekili CHP İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı.
     Burada açıklama yapan Clywd, partisinden selam getirdiğini belirterek, daha önce barış projeleri için Türkiyeye geldiğini söyledi.
     Milletvekillerinin tutuklu olmasından üzüntü duyduğunu belirten Clywd, Türkiyede basın ve ifade özgürlüğünün tam olmadığını iddia etti.
     Türkiyenin ABye üye olmasının her iki taraf için de iyi olacağını ve bunu desteklediğini dile getiren Clywd, ABye geçilince özgürlüklerin korunması demokrasinin güçlenmesini sağlayacak ve özgürlüklerin korunması çok daha kolay olacak. Biz de İşçi Partisi olarak muhalefetteyiz. İlk seçimlerde sizin gibi iktidara gelmek istiyoruz. İki partinin de iktidara gelmesini arzuluyoruz. Umarım böyle olur dedi.
     Daha sonra Kandıra sahillerini gezen Any CLywd, buradan Tekzen köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve köy sakinleriyle sohbet etti.
    
     Muhabir: Murat Yıldırım
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İngiliz Milletvekili Kandırayı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER