İnönü Çocuk Üniversitenin kış kampı

İnönü Çocuk Üniversitenin kış kampı -Eğitim kampına katılan 60 çocuğa törenle diplomaları verildi


MALATYA (A.A) - İnönü Üniversitesi Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesindeki İnönü Çocuk Üniversitesinin kış kampına katılan ilköğretim çağındaki 60 çocuğa törenle diplomaları verildi.
     Turgut Özal Kongre Merkezinde düzenlenen törene, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. İsmail Özdemir ve Prof. Dr. Yusuf Türköz katıldı. Törende konuşan İnönü Üniversitesi Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Otlu, çocuklarla 5 gün boyunca dolu dolu ve eğlenceli bir zaman geçirdiklerini belirtti.
     Çocukların yarıyıl tatilini tamamen almamak için bir haftalık program hazırladıklarını ancak öğrencilerin bu süreyi kısa bulduğunu anlatan Otlu, yaz döneminde daha uzun kamp yapmayı planladıklarını ifade etti.
     Çocuklardan kendileriyle bağlantılarını koparmamalarını isteyen Otlu, öğrencilerin her ihtiyaç duyduklarında, derslerinde yardım almak amacıyla kendilerine gelebileceklerini söyledi.
    
     -Yazın köy çocukları için kamp düzenlenecek-
    
     İnönü Çocuk Üniversitesi olarak yazın düzenleyecekleri kampı, köy çocuklarına yönelik yapacaklarını bildiren Otlu, Köy okulları Bilim Şenliği adı altında gerçekleştirecekleri etkinlikte öğrencilerin kamp boyunca yatılı olarak kalacaklarını kaydetti. Barış Otlu, ayrıca mayıs ayında da DNA Günleri düzenlemeyi planladıklarını bildirdi.
     Mümkün olduğunca bütün çocukları etkinliklerine dahil etmek istediklerini ancak imkanları çerçevesinde çocuklarla çalışabildiklerini belirten Otlu, bu nedenle çok etkinlikle bütün çocuklara ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.
     Otlunun konuşmasının ardından, bir hafta boyunca üniversitede eğitimler alan çocuklara diplomaları verildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İnönü Çocuk Üniversitenin kış kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER