İşadamı Hiçyılmaz KTO başkanlığı için adaylığını

İşadamı Hiçyılmaz KTO başkanlığı için adaylığını açıkladı


KAYSERİ (A.A) - İşadamı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkanlığı için adaylığını açıkladı.
     Hiçyılmaz, düzenlediği basın toplantısında, yakın bir tarihte yapılacak olan KTO organ seçimlerinin çok önemli olduğunu düşündüğünü belirterek, bu sürecin odaya ve Kayseriye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
     Demokrasinin herkesin eşit haklara sahip olduğu bir yönetim biçimi olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, şöyle devam etti:
     Eleştirilen bazı yönleri olmasına rağmen, uygulandığı yerler, sorunları en az olan yerlerdir. Gelişmiş demokrasilerin en önemli unsurlarından biri de sivil toplum kuruluşlarıdır. KTO da önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Yapılacak olan bu seçimde üyelerimiz odayı 4 yıl süreyle yönetecek temsilcilerini seçeceklerdir. Birlik ve Beraberlik Platformu adını verdiğimiz bu oluşuma destek veren diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte herkesi kucaklayan bir meclis ve yönetim oluşturup, odanın önümüzdeki 4 yıllık yönetimine talibiz ve bunun için adayız.
     Seçim sürecinin Kayseriye ve odaya layık bir olgunlukta geçmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Hiçyılmaz, Kayseriyi içerde ve dışarıda en iyi bir şekilde temsil edebilecek, Kayseri ticaretini daha üst seviyelere çıkaracak bir meclis yapısı oluşturmaya gayret göstereceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber İşadamı Hiçyılmaz KTO başkanlığı için adaylığını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER