ISBAŞ çalışanlarının maaşlarına yüzde 45 zam

ISBAŞ çalışanlarının maaşlarına yüzde 45 zam


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi Bims Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin (ISBAŞ) 32 çalışanının maaşlarına yüzde 45e varan oranlarda zam yapıldığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen günlerde ISBAŞın günlük üretiminin 25 binden 36 bine yükseltildiğini söyledi. Bu durumundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Günaydın, fabrikanın en verimli dönemini yaşadığını kaydetti.
     Üretimi artırmalarına rağmen siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını ifade eden Günaydın, başarılarından dolayı ISBAŞ çalışanlarının ücretlerine yüzde 45e varan oranlarda zam yapıldığını, daha önce 670 ile 850 lira arası olan maaşların, zamla bin-bin 200 liraya kadar yükseldiğini bildirdi.
     Başarılı bir ekiple çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Günaydın, Bu zam hak edilen bir zamdır. İşçilerimizin alın teridir. Evlerine götürdükleri lokma helaldir. Bu yaptığım zam da helaldir. Bu kazançlar fabrika çalışanlarımıza, Ispartamıza hayırlı olsun dedi.
     Fabrikada ustabaşı olarak görev yapan Hasan Önder de maaşlarına yapılan zammın yüzlerini güldürdüğünü söyledi. Başkan Günaydına teşekkür eden Önder, Başkan Günaydının yüzünü kara çıkartmayacaklarını, işlerine daha sıkı sarılacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber ISBAŞ çalışanlarının maaşlarına yüzde 45 zam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER