İşçi servisi ile minibüs çarpıştı: 5

İşçi servisi ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı -Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar, bir iş yerine çarparak durabildi -Kaza anı güvenlik kameralarınca görüntülendi


KONYA (A.A) - Konyada işçi servisi ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar bir iş yerine çarparak durabildi.
     Mustafa Kozan (33) idaresindeki 42 AF 979 plakalı işçi servisi, Karaman Caddesi ile Sahibiata Caddesi kavşağında, Zafer Veysel Kandil (44) yönetimindeki 42 M 8146 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar, yol kenarındaki bir iş yerine çarparak durabildi.
     Kazada iki aracın sürücüleri ile araçlarda bulunan Mediha Aksoy (25), Veli Sait Kanar (41) ve Rıdvan Çetin (24) yaralandı. Ambulanslarla kaldırıldıkları farklı hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
     Kaza nedeniyle iş yerinde mahsur kalan çalışanlar, işçi servisi ve minibüsün çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından dışarıya çıkabildi.
     Kaza anı güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.
     Görüntülerde, iki aracın çarpışması, savrulan araçların iş yerine çarpması ve kaldırımdaki yayaların korkuyla kaçmaları yer alıyor.
     Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber İşçi servisi ile minibüs çarpıştı: 5 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER