İsmet Güral, KÜTSO Başkanlığı adaylığından çekildi

İsmet Güral, KÜTSO Başkanlığı adaylığından çekildi


KÜTAHYA (A.A) - Dünya Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Macar İş Konseyi Başkanı, Macaristanın Kütahya Fahri Konsolosu ve Güral Porselen AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, seçilme yetkisi bulunmadığı gerekçesiyle Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı adaylığından çekildi.
     Güral, yaptığı yazılı açıklamada, onur, gurur ve şerefle çeşitli platformlarda temsil ettiği Kütahyayı, KÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak temsil etmek amacıyla 18 Ocakta adaylığını açıkladığını hatırlattı.
     Heriş Seramik ve Turizm Sanayi AŞnin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden 28 Eylül 2012de ayrıldığını, bu ay yeniden aynı göreve başladığını belirten Güral, şunları kaydetti:
     Şirketimi temsil yetkim son 6 ayı kapsamadığı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yasasına göre şirketimin seçme ve seçilme yetkisi olmasına rağmen şirketimden benim seçilme yetkim yoktur. Ortağı olduğum diğer şirketlerde de yönetim kuruluna girmemiş olduğum için yine seçilme yetkim bulunmamaktadır. Bana gösterilen ilgi, teveccüh ve teşvikler sonucu adaylığımı açıkladıktan sonra adaylığıma olan ilgi ve teveccühün artacağını bekliyordum. Ancak bu kadar yoğun ve gururlandırıcı destek telefon ve mesajları alacağımı doğrusu ben de tahmin edemezdim. Bu konuda beni destekleyen ve teşvik eden tüm hemşehrilerime ve dostlarıma sonsuz selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber İsmet Güral, KÜTSO Başkanlığı adaylığından çekildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER